kontorlokaler-hilleroed.dk: Kontor i Birkerød

Kontor i Birkerød

Om Birkerød

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Byen består af bydelene Birkerød, Kajerød, Ebberød og Bistrup, der er vokset sammen til at danne Birkerød. Derfor rummer byen også to kirker, Birkerød Kirke og Bistrup Kirke.

Birkerød har sin egen togstation, posthus, bibliotek, gymnasium og flere forskellige typer af erhverv. Derudover har Birkerød et rigt foreningsliv med blandt andet sportsklubber, hvor fodboldklubben Skjold Birkerød har et sportscollege i samarbejde med Birkerød Gymnasium. Af ikke-sportsrelaterede foreninger kan nævnes Birkerød Kunstforening, Ny Musik, Birkerød Kammermusikforening, Rytmisk Korforsyning, Birkerød-koret, ungdomsteatret LIMENAS samt handelsstandsforeningen "Birkerød - Centrum i Rudersdal".

 

Værd at se i Birkerød

Birkerød har mange interessant specialbutikker i bymidten. Endvidere er der også de to kirker i byen.

 

Birkerøds geografi

Birkerød havde i 2011 20.041 indbyggere. Birkerød har et samlet areal på 73,8 km2.

 

Links om Birkerød

Birkerød på Wikipedia 

Rudersdal Kommune 

Kort over Birkerød 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Snoghøj Roskilde »