kontorlokaler-hilleroed.dk: Kontor i Fredensborg

Kontor i Fredensborg

Om Fredensborg

Fredensborg er en stationsby i Fredensborg Kommune, der ligger imellem Hillerød og Helsingør. Fredensborg er navngivet af Fredensborg Slot, der ligger en smule vest for byen. Fredensborg slot ligger ved Esrum Sø og har særstatus blandt de danske slotte ved at være det andet mest benyttede som regentparrets residens næstefter Amalienborg Slot. Slottet danner ofte rammen om officielle statsbesøg og Fredensborg har i den forbindelse haft besøg af prominente politikere som Bill Clinton og George W. Bush. Endvidere har flere royale personer samt sportsudøvere været på besøg i byen.

 

Værd at se i Fredensborg

Fredensborgs helt store attraktion er selvsagt Fredensborg Slot. Slottet, der blev opført i 1700-tallet, er et barokslot, der er opkaldt efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig.

 

Fredensborgs geografi

Fredensborg havde i 2011 i alt 8.377 indbyggere. Det samlede areal for Fredensborg er 112,08 km2.

Hovedgaden i Fredensborg er Jernbanegade.

 

Links om Fredensborg

Fredensborg på Wikipedia 

Fredensborg Kommune 

Kort over Fredensborg 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Helsinge Bramdrupdam »