kontorlokaler-hilleroed.dk: Kontor i Helsinge

Kontor i Helsinge

Om Helsinge

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland og er hovedsæde for Gribskov Kommune. Indtil 2007 var byen hovedsæde for sin egen kommune, Helsinge Kommune. Byen har både gymnasium, flere supermarkeder samt en række specialbutikker. Tidligere var byen en mindre landsby, der dog havde en kirke og en kro, men især da jernbanen kom til byen i 1897 begyndte byen at udvikle sig og huser i dag knapt 8.000 indbyggere.

 

Værd at se i Helsinge

Helsinge har mange specialbutikker og generelt set et rigt handelsliv, der er et besøg værd, hvis man er i området. Derudover gør Helsinge Kirke, der troner højt på bakken midt i byen, og den tilhørende præstegårdspark Helsinge til en by, der er værd at besøge, hvis man er i området.

 

Helsinges geografi

Helsinge havde i 2011 7.881 indbyggere. Helsinges samlede areal er på 280,00 km2.

Helsinges hovedgade er Vestergade og byens midtpunkt er ved Helsinge Kirke hvor Skolegade, Rundinsvej og Gadekærvej krydser.

 

Links om Helsinge

Helsinge på Wikipedia 

Gribskov Kommune 

Helsinge på VisitNordsjælland 

Kort over Helsinge 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.