kontorlokaler-hilleroed.dk: Kontor i Lillerød (Allerød)

Kontor i Lillerød (Allerød)

Om Lillerød

Lillerød er den største by i Allerød kommune. Byen bliver ofte omtalt som Allerød på grund af blandt andet stationsnavnet, kommunen og Allerød Gymnasium, hvilket dog er faktuelt forkert, da Lillerød er det officielle navn.

 

Værd at se i Lillerød

Lillerød huser blandt andet egnsteatret Mungo Park, opkaldt efter den skotske læge og opdagelsesrejsende Mungo Park. Teatret har vundet flere priser, og blandt andet vundet en Reumert tre gange siden 2005. Teatret vandt desuden Lauritz Fondens visionspris i 2011. Udover teatret har Lillerød en lokal biograf, der drives af frivillig arbejdskraft. Desuden er byen kendt for sine ”Kampvogne forbudt”-skilte, som er opsat grundet byens tætte placering på Høvelte Kaserne og Sjælsmark.

 

Lillerøds geografi

Lillerød er en del af Allerød Kommune og havde i 2011 15.775 indbyggere. Byen har et areal på 67,44 km2.

Den vigtigste gade i byen er gågaden M.D. Madsensvej.

 

Links om Lillerød

Lillerød på Wikipedia 

Lokalplan for Lillerød på Allerød Kommunes hjemmeside 

Kort over Lillerød

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Sophienborg Helsinge »