kontorlokaler-hilleroed.dk: Kontor i Ullerødbyen

Kontor i Ullerødbyen

Om Ullerødbyen

Ullerødbyen er en helt ny bydel i Hillerød, der fuldt udbygget skal rumme 1.500 boliger samt fritidsinstitutioner, butikker og plejecenter. Hovedvægt i bydelens planlægning er samspil mellem natur og grønne områder og det nye byggeri. Igennem en god infrastruktur og bydelens grønne bymidte, er det sikret at alle nye boliger ligger tæt på naturen uanset placeringen.

 

Værd at besøge i Ullerødbyen

Normalvis er der ikke meget at besøge i helt nybyggede boligområder, men på grund af bydelens fokus på samspil mellem den flotte natur i området og de nye byggerier kan en gåtur i området være en attraktion i sig selv. Flere af boligerne er spektakulære og blandt andet det danske, internationalt anerkendte arkitekthus Henning Larsen Architects har opført boliger i bydelen.

 

Ullerødbyens geografi

Ullerødbyen ligger i det nordvestlige Hillerød og bliver udviklet på et 150 hektar stort område. Bydelen skal rumme 1.500 boliger samt meget andet.

 

Links til Ullerødbyen

Hillerøds kommunes side om Ullerødbyen 

Kort over Ullerødbyen

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Roskilde Sophienborg »